Abant Otel

Doğa Harikası Abant’ın Otelleri

Abant otelleri siz misafirlerine en iyi hizmeti en yüksek kalitede verebilmek için son derece konforlu ve memnuniyet esas alınarak hazırlanmıştır. 6 otel ve 830 yatak kapasitesiyle bölgede hizmet vermektedirler. Göl manzaralı, bu son derece konforlu ve lüks mekanlarda unutamayacağınız tatiller yapabilirsiniz. Ailenizle unutulmaz bir Abant tatili geçirebilirsiniz. Özellikle kış aylarında binlerce turiste ev sahipliği yapan bu cennettin en lüks otellerinde ev huzurunda konaklayabilirsiniz. Eşsiz doğası ve muhteşem bir manzarası ile sizlere rüya gibi bir tatil yaşatacak. Şehrin tüm stres ve yorgunluğunu üzerinizden alıp götürecek bir tatil için daha fazla beklemeyin ve hemen otellerin birinden rezervasyon yaptırın.

Bolu’nun en çok yerli ve yabancı turist ağırlayan ilçesi Abant’ta, siz de güzel vakitler geçirip yemyeşil gölün etrafında gezintiler yapmak istiyorsanız sizin için derlediğimiz otel listesindeki adres ve iletişim bilgilerinden faydalanabilirsiniz.

Büyük Abant Oteli

Büyük Abant Oteli

Temiz havası, yemyeşil doğası ve İstanbul Ankara gibi büyük şehirlere yakınlığıyla hafta sonlarınızı tam bir fırsata dönüştürebileceğiniz Abant Gölü kıyısındaki Büyük Abant Oteli sizleri misafir etmek için her şeyi düşünmüş. Göl manzarası eşliğinde ruhunuzu ve bedeninizi dinlendirmek için konaklayacağınız bu otelde Türk misafirperverliğini yaşayacaksınız. Sauna, Masaj, Fitness Center ve Fin Hamamının yanında Masa Tenisi, Tenis, Futbol, Bilardo, Atari, Langırt, Air Hokey ve büyükler için oyun salonu olanakları ile dört dörtlük bir otel. 24 saat oda servisi de konukların rahatı için düşünülmüş.

Taksim International Abant Köşk

Taksim International Abant Köşk

A la carte restoranında dilerseniz yöresel tatları, dilerseniz de tüm dünya mutfaklarından seçilen nefis yemekleri tadabilirsiniz. Oda kahvaltı seçenekleri ile zengin menüler konukları bekliyor. Köşk Bar ise konukların yerli ve yabancı içkilerini alabileceği, bazı geceler canlı müziklerle eğlenebilecekleri şık bir mekan. Kış bahçesi, şömineli özel lobisi ile Abant Gölü manzarasına hakim olan tesiste ayrıca SPA merkezi, masaj odaları ve okuma odası bulunuyor. Jakuzi, Türk hamamı ve sauna hizmetleri de mevcut. Toplantı ve seminerler için de 13 kişilik bir toplantı salonuna sahip.Abant Gölü kıyısındaki Taksim International Abant Köşk geçirdiği restorasyon çalışmalarının ardından yepyeni bir görünümle hizmet vermeye devam ediyor.

Taksim International Abant Palace

Taksim International Abant Palace

Abant Gölü kıyısındaki Taksim International Abant Palace muhteşem göl manzarası ve yemyeşil orman manzarasını misafirlerine sunan bir otel. Odalar göl ve orman manzaralı olmak üzere iki farklı seçenek olarak sunuluyor. 163 oda ve 350 yatak kapasiteli otel size her türlü hizmeti sunuyor. 570 kişi olan restoranda Türk ve uluslararası mutfaklardan yemekler bulabilir; pastane, lobi bar, havuz bar, disko bar, vitamin bar, pub bar, kış bahçesi ve Köroğlu barda eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz.

Abant Petro Club Otel

Abant Petro Club Otel

Abant Gölü’ne 18 km uzaklıktaki Petro Club Türkiye’nin ilk yayla tatil köyü olma özelliğine sahip. Size doğayı ve doğal olanı yaşatmak için düzenlenmiş bu tatil köyü alaturka kiremitlerle ruh kazandırılan evlerini birbirinden ayıran yollarıyla başka bir yerde bulamayacağınız bir güzelliğe sahip. Evlerin aralarındaki taş yolların hepsi köyün meydanına çıkıyor. Köy meydanında ise köy bakkalı, köy kahvesi, restoran ve orada yiyeceğiniz ekmeklerin pişirildiği fırınlar bulunuyor.4 farklı tipte apartdan oluşan 61 apartevi ve 60 otel odası olan toplam 324 yatak kapasiteli Türkiye’nin ilk Yayla Tatil Köyü. Ördek ve kaz evlerine sahip, doğal hayatı yansıtan bir mekan.

Abant Highway Otel

Abant Highway Otel

Büyük bir outlet alışveriş kompleksinin kampus alanı içerisinde bulunan Highway Otel misafirlerine pek çok eğlence seçeneği sunuyor. Sizler de Highway Otel’e gelip sizin için özenle hazırlanmış odalarda evinizin rahatlığında konaklayabilir, kampus içindeki mağazalardan dilediğinizi gibi alışveriş yapıp sevdiklerinize Abant hatırası hediyeler alabilirsiniz.

Tesiste fitness salonu, sauna ve Türk hamamı da konukların hizmetine sunulmuş. Bolu otobüs terminaline 15 dakika uzaklıkta olması nedeniyle kolayca ulaşılabilen otel özel banyoları ile odalarda da konforu yaşatmayı amaçlamıştır. Toplantı salonu şirket toplantıları, fuayeler, galalar, seminerler için uygun yapıda hazılanmıştır.

Abant Gökdere Kartal Yuvası Otel

Abant Gökdere Kartal Yuvası Otel

Çam ormanlarıyla kaplı 5.000 m²lik bir alan üzerine kurulmuş Abant Gökdere Kartal Yuvası Otel  Abant Gölü’ne sadece 8 km uzaklıkta bulunuyor. O halde yapmanız gereken sadece küçük bir kaçamakla kendinizi bu doğanın kollarına bırakmak. Tesisin etrafındaki ormanlık alan paintball, okçuluk, trekking gibi birçok aktivitenin yapılmasına olanak sağlıyor. Bu kadar eğlenip yorulduktan sonra sizin için hazırlanmış lezzetli yemekler ve ardından şömineli salonunda içeceğiniz mis kokulu Türk kahvesiyle kendinizi ödüllendirmelisiniz. Yemek salonu açık büfe kahvaltı hizmeti sunar. Alakart ve teras restoran ise akşam yemekleri için kullanılır. Barda ise eğlence imkanları bulunuyor. Konuklar göl çevresinde fayton turuna çıkabilir.

Detaylı Bilgi İçin Tıklayın: http://www.abantoteller.com.tr

Leave a comment