Ağva Bungalow

Ağva Bungalow tarzda hizmet veren otellerde huzuru yakalayabilirsiniz. Yeşil ve mavinin buluştuğu noktada sizleri ağırlayacak olan otellerde unutulmaz bir tatil geçirebilirsiniz. Bedeninizi ve ruhunuzu dinlendirebilir yeniden doğmuş gibi yoğun iş hayatınıza dönebilirsiniz. Muhteşem Ağva manzarası eşliğinde tatilinizi geçirebileceğiniz bu otellerden bir daha çıkmak istemeyeceksiniz.

image

 

Sizleri en iyi şekilde ağırlayacak olan işletmelerde huzuru yakalayacaksınız. Yeşil ve mavinin hep bir arada olduğu otellerde başka hiçbir yerde tatmadığınız bir tatilin keyfini çıkaracaksınız. Konforlu ve lüks odaları sizlerin rahatına göre düzenlenmiştir. Ağva’nın en güzel yerlerinde sizleri ağırlayacak olan bu işletmelerde ruhunuzu dinlendirebilirsiniz. İstanbul’un yanı başındaki bu cennette kendinizi oldukça iyi hissedeceksiniz.

Sevdiklerinizle birlikte rüyalarınızdan çok daha ötede bir tatil geçirebilirsiniz. Ağva İstanbul’un Karadeniz’e açılan bir kapısı olarak bilinmesi ile havası sizlere çok iyi gelecek. Temiz hava ile ciğerlerinizi açabilir muhteşem bir tatil geçirebilirsiniz. Doğal ortamda unutulmaz bir tatil geçirebileceğiniz bungalovlarda huzuru bulacaksınız.

Detaylı Bilgi İçin Tıklayın: http://www.agvaoteller.com.tr/oteller/

Leave a comment