Ağva Konaklama

Ağva konaklama sizlere huzuru ve konforu bir arada sunacaktır. Rahat odalara sahip otellerde sevdiklerinizle birlikte muhteşem bir tatil geçireceksiniz. Her ihtiyacınızın eksiksiz olarak karşılandığı bu otellerden bir daha çıkmak istemeyecek bir sonraki tatil planınızı yine bu oteller için  yapacaksınız. Ağva’nın eşsiz doğasının eşliğinde huzurlu bir tatil sizleri bekliyor.

Günay Otel

gunay-hotel-825eed36c8-600x403

Mevkii: Ağva / Şile, Denize Yakın, Havuzlu

Konaklama Tipi: Oda Kahvaltı

Başlayan Fiyatlar (2 Kişi / Kişi Başı): 90 TL

Ağva otellerinden Günay Otel, yaz aylarında açık havuzu ve deniz manzaralı güverte barında canlı müzik keyfi sunuyor. Kışın şömineli kafesi, şarap sunumları ve çiftlere özel saunası ile hizmet veriyor. Açık büfe kahvaltı ile güne başlayan konuklar; hamak bahçesinde dinlenerek, sark kösesinde okey, tavla, satranç gibi oyunlar oynayarak vakit geçirebilirler.

Tree Tops Park

otel-fotograflari-1

Mevkii: Ağva / Şile, Havuzlu, Nehir Kenarı

Konaklama Tipi: Oda Kahvaltı

Başlayan Fiyatlar (2 Kişi / Kişi Başı): 150 TL

Yeşilçay ve Göksu derelerinin arasında şık ve modern odalarıyla hizmet veren Tree Tops Park Otel’de sessiz ve huzurlu bir tatil geçireceksiniz. Şömine ve jakuzi hizmetleri, tüm odalarda bulunan wireless, uydu tv, doğa manzaralı balkon, veranda ayrıca lobi, bar ve restoran, yüzme havuzu ve otopark ile hizmetinizde. Yöresel yemekler ve soğuk içecekler de konuklara ikram edilenler arasında

Kurfal Otel

kurfal-otel-1 (1)

Mevkii: Ağva / Şile, Denize Yakın, Havuzlu

Konaklama Tipi: Oda Kahvaltı
Başlayan Fiyatlar (2 Kişi / Kişi Başı): 120 TL

Kurfallı Köyü’ne 2 km uzaklıkta yer alan 32 odalı işletmede standart odalardan, sayvanlı yatak ve hidromasajlı küvet ile donatılmış balayı odalarına kadar farklı tipte odalar konukların hizmetinde. 100 kişilik toplantı salonu ile özellikle İstanbullu iş adamlarının seminer ve lansmanlarına ev sahipliği yapabiliyor. Mini golf, masa tenisi ve su sporu da konukların yapabileceği aktivitelerden.

 

Detaylı Bilgi İçin Tıklayın: http://www.agvaotel.com.tr/oteller/

Leave a comment